ConnectedBoat

FAQ

Kan ik later meer sensoren installeren?

Ja, dit is mogelijk. Het is niet noodzakelijk om direct alle aansluitingen in uw pakket te gebruiken. Zolang er nog aansluitingen beschikbaar zijn in de hoofdmodule van ConnectedBoat, kunt u op een later tijdstip alsnog sensoren installeren. Wel dient u rekening te houden met het maximaal aantal sensoren dat u kunt installeren, dit is afhankelijk van het pakket dat u kiest.

De standaardgarantie die wij geven bedraagt 2 jaar.

Ja, dit is mogelijk. Wel is er onderscheid tussen de mobiele applicatie en de webapplicatie. De mobiele variant is voornamelijk bedoeld voor het bekijken van, en interactie hebben met, meldingen die binnenkomen. De webapplicatie is voor het configureren en bewerken van de geavanceerde instellingen.

Zowel de mobiele als de webapplicatie biedt u de mogelijkheid om uw wachtwoord opnieuw in te stellen. Hiervoor volgt u de link “Wachtwoord vergeten”, u ontvangt een e-mail met een link waarmee u uw wachtwoord opnieuw in kunt stellen. Voor de volledigheid: het e-mailadres waar de e-mail naar verzonden wordt is tevens uw inlognaam.

Nee, een mobiel data abonnement is inbegrepen in de jaarlijkse vergoeding die u betaalt voor het gebruiken van de ConnectedBoat applicatie. Derhalve zijn er binnen de EU geen bijkomende kosten.

ConnectedBoat biedt een installatieservice aan bij aanschaf van de applicatie. Daar er een aantal verbindingen tot stand moeten worden gebracht, raden wij aan om gebruik te maken van deze installatieservice. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om ConnectedBoat zelf te installeren.

Ja, het systeem is hiertegen bestand. Enkele sensoren, zoals de rook- en gassensoren, zijn niet water- en zoutbestendig. Indien u hier vragen over heeft, laat het ons dan weten, we staan u graag te woord.

Hier hoeft u zich geen zorgen om te maken. ConnectedBoat kan op iedere boot geïnstalleerd worden, ongeacht de afmetingen.

Heeft u een vraag die niet op deze pagina beantwoord wordt? Geen zorgen! Op maandag tot en met vrijdag, tussen 09:00 uur en 17:00 uur staat onze Klantenservice klaar voor al uw vragen. Wij zijn bereikbaar via de chat, via e-mail en natuurlijk ook telefonisch. Buiten deze tijd zijn wij te bereiken op +31 (0)85 1304193. Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag verder!

Het abonnement wordt in rekening gebracht vanaf het tweede jaar dat je ConnectedBoat gebruikt, wij bieden het eerste jaar gratis aan. De kosten zijn als volgt:

– Starter pakket €120,- per jaar
– Basis pakket €168,- per jaar
– Comfort pakket €216,- per jaar

advies nodig?